fbpx
Плівка для альтанки, веранди чи тераси

Відкрита веранда або тераса - улюблене місце відпочинку в теплу пору року, але зіпсувати враження може сторонній шум, комахи, дощ. А восени і взимку відкриті майданчики необхідно постійного чистити від листя і снігу.

Вирішенням питання стануть «м'які вікна», виконані зі спеціальної ПВХ плівки. Наша компанія спеціалізується на виробництві таких конструкцій з екологічно чистої, міцної полівінілхлоридної плівки.

Прозора плівка для веранди

«М'які вікна» - загальна інформація

«М'яке вікно» являє собою поєднання полівінілхлоридної плівки товщиною 0,5 мм (скло конструкції), а також армованої ПВХ тканини щільністю 630 г / м2 (рама конструкції). Плівка і тканину з'єднуються методом споювання при температурі +500 градусів, в результаті виходить цілісна, міцна конструкція. Нижче ви можете подивіться відео з нашого виробництва.

За ступенем прозорості конструкції бувають:

  • прозорі - ширина прозорої плівки не більше 1,4 м, якщо потрібно виріб більшого розміру, виконуються прозорі шви, якщо використовується сполучна смуга, шов вийде кольоровим;
  • комбіновані - плівка ПВХ комбінується з міцним тентом різними способами, враховуються призначення, умови експлуатації;
  • непрозорі - це найдешевша конструкція, яку виконують повністю з недорогого тентового матеріалу, відмінне рішення, коли потрібно законсервувати приміщення на зиму, повністю закрити сторону веранди, тераси від сонця.

ПВХ штори - це комфортно і функціонально

  1. Плівка для веранди надає будь-якого відкритого простору затишок і комфорт, створюють бар'єр від шуму, пилу, опадів і комах. Інтер'єр виглядає стильно і елегантно.
  2. Оскільки використовувані матеріали нетоксичні, негорючі і не мають сторонніх запахів, їх можна використовувати в житлових будинках, кафе, ресторанах.
  3. ПВХ штори набагато легше традиційних віконних конструкцій, тому, легко і швидко монтуються, а при необхідності знімаються.
  4. При виготовленні використовується сучасна, якісна фурнітура, яка надає виробу функціональність.
  5. Матеріал стійкий до процесів гниття, на поверхні таких вікон не з'являється грибок і цвіль, а при необхідності їх легко вимити мильною водою.

Важливо! ПВХ плівка стійка до високих температур і відмінно зберігає тепло, тому в альтанці або на терасі можна включити обігрівач і відпочивати з комфортом навіть взимку.

Захисна плівка для тераси

Існує кілька способів кріплення конструкції:

  • скоби, люверси з ременем;
  • поворотна скоба;
  • наглухо.

В нашій компанії ви можете придбати «м'які вікна» для житлових відкритих будівель, літніх кафе, ресторанів, автомийок, організації завісів в складських приміщеннях.

М'які вікна і ПВХ штори будь-яких розмірів і кольорів для вашої альтанки, веранди, тераси або балкона. ПВХ завіси для складу або магазину. Штори з ПВХ для автомийки або складу. Маятникові двері для ресторанів і барів. Власне виробництво. Доставка по Україні.

Додаток для Google Play

Коротко про нас

Ми молода, але амбітна компанія з виробництва ПВХ штор. Працюємо на ринку України з 2014 року. Ми не чиїсь дилери, у нас своє виробництво, яке знаходиться в Києві. Ми працюємо тільки з європейськими матеріалами. Пайка ПВХ виконується швейцарським обладнанням фірми Leister.
Доставка штор здійснюється усіма доступними перевізниками, як по Києву, так і по всіх інших містах України, таким як: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь , Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Хмельницький, Чернівці, Житомир, Суми, Рівне, Івано-Франківськ, Кам'янське, Кропивницький, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Ужгород, Слов'янськ, Нікополь, Бердянськ, Бровари, Павлоград, Сєвєродонецьк

НАШІ КОНТАКТИ

Адреса: Київ, вул. Васильківська, 28
Email: info@pvh-shtory.com.ua

Пн. - Пт.: 9:00 - 18:00
Субота: 10:00 - 17:00
Неділя: 10:00 - 17:00