fbpx
Чи можуть м'які вікна рівноцінно замінити склопластикові

Рівноцінна заміна?

Часто домовласники задаються питанням - чи можна замінити шторами ПВХ металопластикові вікна? &Nbsp; Щоб отримати відповідь, необхідно визначити характеристики кожного виду виробів.

Пластикові вікна, з точки зору будівництва, архітектури та функціональності, є довговічними та капітальними конструкціями. &Nbsp; Завдяки високому ступеню герметичності, такі вікна не пропускаю всередину пил, вологу, холод, утримують тепло.

М'які ПВХ вікна представляють собою віконні системи з іншими характеристиками. Сфера застосування цих виробів значно розширена.

В якості зручною захисту часто використовують ПВХ штори для балконів, ефектні ПВХ штори для альтанок, функціональні промислові ПВХ завіси.

Серед основних переваг м'яких вікон з ПВХ виділяють вартість - вона значно нижче, ніж аналогічні, з дерев'яною або пластиковою рамою.

Високий діапазон температур від -30 - +70 С дозволяє використовувати вікна круглий рік.

Завдяки високій теплоізоляції створюється повітряна подушка, що значно економить кошти на обігрів приміщень. Тому вікнами ПВХ закривають вхідні групи, альтанки, веранди, лоджії.

М'яке вікно не б'ється, тому безпечне для здоров'я.

Пожежобезпечний матеріал не горить відкритим полум'ям, а тільки плавиться.

Відмінною рисою визнана і простота в монтажі, вікна можна змонтувати самостійно. Особливий ремонт і догляд за такою конструкцією не потрібен. При пошкодженні тканина з полівінілхлоридної маси піддається ремонту, заміни частин вироби, спайці струменем гарячого повітря.

Так само важливі й естетичні якості м'яких конструкцій. Різноманітна колірна гамма ПВХ-полотен дозволяє підібрати підходящу забарвлення під дизайн фасаду будинку, альтанки, тераси, лоджії.

ПВХ-вікна досить просто монтуються і при необхідності легко знімаються або згортаються в рулон.

Металопластикові та м'які вікна - два різних вироби зі своїми функціональними можливостями, показниками, характеристиками і якостями.

М'які вікна і ПВХ штори будь-яких розмірів і кольорів для вашої альтанки, веранди, тераси або балкона. ПВХ завіси для складу або магазину. Штори з ПВХ для автомийки або складу. Маятникові двері для ресторанів і барів. Власне виробництво. Доставка по Україні.

Додаток для Google Play

Коротко про нас

Ми молода, але амбітна компанія з виробництва ПВХ штор. Працюємо на ринку України з 2014 року. Ми не чиїсь дилери, у нас своє виробництво, яке знаходиться в Києві. Ми працюємо тільки з європейськими матеріалами. Пайка ПВХ виконується швейцарським обладнанням фірми Leister.
Доставка штор здійснюється усіма доступними перевізниками, як по Києву, так і по всіх інших містах України, таким як: Харків, Одеса, Дніпро, Запоріжжя, Львів, Кривий Ріг, Миколаїв, Маріуполь , Вінниця, Херсон, Полтава, Чернігів, Черкаси, Хмельницький, Чернівці, Житомир, Суми, Рівне, Івано-Франківськ, Кам'янське, Кропивницький, Тернопіль, Кременчук, Луцьк, Біла Церква, Краматорськ, Мелітополь, Ужгород, Слов'янськ, Нікополь, Бердянськ, Бровари, Павлоград, Сєвєродонецьк

НАШІ КОНТАКТИ

Адреса: Київ, вул. Васильківська, 28
Email: info@pvh-shtory.com.ua

Пн. - Пт.: 9:00 - 18:00
Субота: 10:00 - 17:00
Неділя: 10:00 - 17:00